Apa punya mimpi lah

 

Malam tadi, adalah rekod tidur yang paling indah. Sebelum tido makan ubat batuk, panadol flu, pakai rejuvenating mask (konon²) and next thing I know, terus knock out gila².

 

But when I woke up, tiba² terperasan. Apesal macam mimpi ex boifren ni?!

 

Sheeeeessshhh spoil okkkkk.

 

Aku mimpi aku pergi jumpa dia (aku pun tatau apesal aku pergi jumpa dia) and everything was so fine until on our way back. I was driving and he said something that made me angry and I started to tell him all over again why we broke up and how his act is the reason why we broke up and how I’m glad that it happen blaa blaa blaaaa. Gila mean Ya Allahhhh.

 

Lepas tu tiba² dia pun meluahkan perasaan cakap he has done everything for me and how I keep complaining tak puas hati apa semua. And how he has sacrifice so many things tapi aku still rasa tak cukup. Lepas tu dia turun kereta lepas tu siap hempas pintu lagi.

 

-________________________-”

 

Seriously? *talking to my self*

 

Yang buat tak boleh blah nya, all the things that he said actually made me feel guilty dan lepas tu aku telah drive around untuk mencarik dia. Tapi lepas tu tiba² mimpi habis.

 

Persoalan nya sekarang, kenapa dikala aku memerlukan tidur yang indah, aku kena buat drama hindustan pulak ni?!

 

Hisshhh dah lah itu je nak cerita. I just have to share it sebab it’s so vivid in my mind until now.

 

 

7 thoughts on “Apa punya mimpi lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s