Not worth it

Something happen the other day that made me kinda upset with erm..my…err..ex.

I’m upset up to the point that I don’t want to see anything that’s related to him. Bitter gila, kau apahal? Haihhh. I don’t know lahh. But one of the things that need to get discarded is my wallet. That day, I was so determine that I want to buy a new one which so unlike me.

Ye lah aku kan kedekut, selagi ada benda tu dalam rumahhh, memang tak laa aku nak beli baru. Tapi ni hasutan syaitan punya pasall,sangguppp tu. Jadi hari ini semangat lah pergi carik wallet baru. Agaknya Tuhan tu nak cakap ‘sudah2 la tuuuuuu Fadilah Harun oiii’ sebab jalan2 semua pun ala2 tak berkenan.

Sampaaaiii la jumpa 1 yang berkenan, and I’m thissssssss close to buy it, all of sudden there’s a thought popping into my mind ‘why one earth I want to waste my money, for him?!’

Heck, my wallet is still nice!!!! There’s nothing wrong with it! Why I want to make him waste my money?!

Nooooooo. Thank God the thought came, I didn’t buy any wallet. Nasib awek cun tak buat muka sebab aku dah punggah 18 wallet dia. Hihi. Bagus dik, boleh maju dan berjaya attitude gitu!

Tapi nafsu menshopping masih ada (which trust me, doesn’t come often) and lucky me I found 1 (quite) nice, comfy and cheap wedges! Yeah. I’ve been wearing flats to work lately sebab errr adalah beberapa sebab kan and seriously I’m not happy with it.

Sebab;

  • Tumit aku sakittttt laaa pakai flaattt.
  • Rasa macam frumpy sangat. Dah la memang tak berapa nak bergaya vogue da vasss pergi kerja, kasut pulakk macam tu.
  • Mesin photostat jadi tinggi.-____-“
  • Dihina seperti ‘OMG you’re so short!!! Never knew you’re this short!” Rude people, those guys. -_________________-“

So yeah. After this those things won’t happen again!😀

Oh yeeee, sementara misi mencari wallet tadi, aku telah terjatuh cinta dengan ini;

Jam Rebenn

 
Caannnttikkk laaa. Siap buat muka yakin ada duit, try lagi. Bila pakai, nampak rebennn je. Hiihihihi. Lepas tu, akak salesgirl tu kata, Selasa ni ada member’s sale dekat Robinson jadi jam itu akan ada discount!
 
😀
 
Tapiiii, kalau beliii, bulan depan nak isi minyak dengan apa?
 
Air paip???

One thought on “Not worth it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s