Day 27 – What kind of person attracts me?

Ahaa I like this.

 

I’m not saying I’m picky when it comes to choosing friends let alone life partner. It just that, I’m quite picky and choosy when I need to choose who I can trust. Because when I’m close to someone, I tend to share quite a lot of things so I really really need someone who I can really trust.

 

Alsoooooo, I can get annoyed easily. Jadi perlu sedikit berhati2 disitu.

 

When it comes to friends, I’m comfortable with a simple person. Simple, baik hati and positive person. Ala tapi semua pun suka macam tu kan? hehe. Simple as in takde banyak sangat syarat dalam hidup dia. Syarat asas macam tak suka nak bersesak2 dan berpanas2 tu takpe lagi sebab selaku awek perasan diva dan mengada, aku pun macam tu sekarang. Hihi. Ni syarat2 extravaganza contohnya macam kalau makan sawi tu kena potong 2″ setiap satu, kalau nak jalan kena bentang carpet emas dan lain2 syarat yangggg boleh buat aku lemas dan rimassssss.

 

Serious. Aku rimas dengan orang banyak syarat. That explain why I like simple person. And I’m not comfortable with whiner also. and i like to be around positive people. People that always see the brightest side of everything even how suck my situation is that time. They positive but at the same time they tell me what I should heard. Not what I need to heard. If I did something wrong, they tell me it’s wrong because I’m just plain stupid that sometime I can’t differentiate those things.

 

Annddd, for a guy (hihi), what attracts me usually is their personality. Ok cliche enough. Let me explain. It’s always their maturity that caught me. It explains why my exes are usually 5-6 years older than me. Yee, I suka orang tua uolls. Tapiii sekarang aku telah belajar juga tua tak semestianya matang. -_-”

 

The maturity, the responsibilities, the honesty. Honesty not only tidak mempunyai banyak bilangan GF pada satu2 masa, ia juga merujuk kepada how he portray himself. Dia pretentious ke tak depan aku atau dia hanya menjadi diri dia sendiri and still, I love him for that.

 

Also, I love someone who can guide me TAPI bukan paksa2 aku buat ikut cakap dia. I can be the mosttt obedient partner IF you know the right way of doing it. Or else, memangggg 1 benda kau cakap pun aku tak ingin dengar. Hihi banyak syarat tak? Padan sampai sekarang takde orang nak. -_-”

 

Anddddd, one more brownie (topped with ice-cream and drizzle with chocolate sauce and nuts) point for a guy to attract me is, if he have the love for art. I tend to fall for that kind of guy sebab walaupun Pendidikan Seni saya dulu selalu C dan Khat juga tak pernah lebih 6/10, saya adalah seorang yang menghargai seni.

 

You know what, sometime when I’m all alone and I think of all the things that I want in a guy in order for me to fall for him, he can’t be rich and/or good looking because if he is, he’s not a human. That’s too perfect already. No no no. Nobody’s perfect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s