Tak Bahagia,

..katanya.

One of the reasons that is commonly used by a married guy when the itchiness strike them and they need more than a woman is, they’re not happy with their wife. Atau kata lain nya, tidak bahagia.

Heh. It is so funny that they can actually said that when they’re hungry or worst, duit habis tengah bulan, the person that they will look for are their wives. Or simply when they’re not feeling well dan tetiba teringin urutan dan bubur, they’ll look for their wives. Or when their son sick and need somebody to pick him up for school the person that they’ll look for are their wives.

Tiba² time tu kau bahagia lah ye?! Bila datang satu perempuan menggedik, tiba² tak bahagia lah, kahwin atas paksaan lah, tak gembira lah. Kawin atas paksaan pun, berderet jugak anak kau ye?

Yee saya adalah emo di sini. Lagi emo when I heard a story of a married man,wants to marry his girlfriend but he can’t because most of his things are shared with his wife. Like the house, car, etc. Like, seriously?

Dann, yang paling tak boleh blah ialah got also men that use the reason of his wife busy working so dia adalah kesunyian dan perlukan wanita lain yang boleh berikan kasih sayang. Kalau tak kasih sayang pun, mesra² di YM pun jadi laaahhhhhhh. Janji terisi jiwa yang kosong.

Kosong ye, bang? Lepas tu yang hujung bulan mintak wife tolong beli pampers anak, tak kosong pulak jiwa kau? Howlah woman nowaday not working like a dog finding her own money and get their life secured kalau setiap hari risau kot² husband menggatal dekat pejabat tu. Kalau husband tak menggatal pun, ada awek yang ajak husband menggatal. Tak pun dua² gatal. Elok lah.

I don’t know. This thing really bother me when I think about it. You know what, this is the reason why I prefer to be kera sumbang, sombong dan anti-sosial.

Pertama, takde bapak orang yang boleh nak meleset² ‘Hai Fadilah, Fadilah dah makannn? Hihihihi”

Kedua, kurang juga Kak Semah datang menebeng menceritakan hal² sebegini.

Sebab bila aku dengar, ni lah jadi nya. Menyampah.

I’m fine you know. I’m really fine. Once, someone said to another someone ‘pergi lah kacau Fadilah tu..’ and another someone replied ‘taknak lah, dia sombong’

Ye, saya sombong. Tak payah nak datang sini nak meleset² where obviously you have mouths to be fed and pampers and milk to buy at the end of the month, ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s