Day 23 – 15 facts about me.

hehe mari ber self-centered.

 

Apart from the things that I mention here, aku;

 

  1. Marah dan tak suka gila kalau orang kacau aku tidur. Kacau aku time lain tapi pleaaseee don’t disturb me while I’m sleeping.
  2. Suka tengok rancangan masak memasak tapi suruh masak 5 minit dah sakit tumit.
  3. Must fasten the seat belt if I drive or else I feel like flying.
  4. Prefer chocolate drinks than coffee.
  5. Prefer Vanilla than Chocolate.
  6. Have a seriously super high respect to hardworking people and secretly pray semoga mereka kaya raya 1 hari nanti.
  7. Selalu dicop sombong sebab muka memang tak mesra dan memang juga tak mesra dengan orang yang tak reti nak start conversation dengan aku.
  8. Pemalu sebenarnya hihihihihi.
  9. Akan jadi lebih produktif kalau kerja banyak dan takde masa. Hihi dasarrr pemalaaassssss.
  10. Fail math. Aku bodoh gila kalau suruh congak2 nihhh. Tak suka math dari duluuuuuuuu lagi.
  11. Anti-sosial. hehe. Aku malas gila nak keluar lepak2 kecuali dengan Mia, Nin dan group of 5 punya girls and my family members. Kalau dengan kawan 18 tahun tak jumpa nak hangout2 together2 memangggg liaaattt.
  12. Tak suka banyak benda atas katil bila nak tidur dan wajib ada selimutt. Dan tak suka tidur di confined space.
  13. Secretly hope aku boleh mengutarakan topik2 bijak sekali sekala tapi lepas tu sedar diri ni memang tak bijak jadi balik2 cakap pasal diri sendiri je. T___T
  14. Adalah mak nenek and I’m not happy with it. Orang selalu marah ckp ‘beringaatt la sikitttt’ tapi diorang ingat aku suka ke jadi pelupa ni ha? ha??? Tak suka ok.😦
  15. Suka membaca. Cewah bunyik macam kegiatan intelligent padahaal baca buku chic-lit dan blog2 je. Heeheheheh.

 

Wahhhhhhh rupanya nak list 15 pun susah ye.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s