Berasaaappp

Ok.

 

I just had my ‘runnnn forrr yourr lifeeeeeee’ moment. Literally okay. I literally run for my life.

 

So ever since early this year, I will send my sisters to school every morning. Usually I will go out at 6.45 a.m like that and imagine if I sleep at 2a.m the night before, how blur I am on the next morning, kan?

 

This morning as usual I send them off and I’m super sleepy and stressful also. Pagi2 dah stress kan. Stress because it’s raining means I can’t go back to sleep after that because I have to go out early or else I’ll stuck in jam. So I drove the car with the eyes half open and half way reaching their school, I already notice the temperature dah halfff.

 

I was shocked but I’m like ‘aahhh relax laa half je kottt. Belom Hot lagii. Haritu pun mcm tuuu’

 

Heh. Yeahhhh riggghhhttt.

 

So I continue driving dan dah lah harini teramik extra lap pulakk tuu punya la jauh pusinggg sebab aku kan pemandu berhemahh, nak pusing kena carik simpang besar2. Kalau kecik2 ni aku pusing dan memusingkan kereta lain sekalii.

Arrived, salam2, bye2, drop off sister, pray that they will be successful and off I went continue my journey home. Ewah journey katanya padahaaall ada la 15 minit je kot. I was driving while listening to the radio with a quite high volume because I was sleepy, remember?

 

Half way home, I heard some weird sound from the car but I ignored it because….well…because.. I WAS SLEEPY AND JUST COULDN’T BOTHER!! Mati la bapak aku baca ni. Hihihi. Ok I heard the noise tapi aku macammm sama2 antara bunyi suara DJ radio dan bunyi pelik. Lagi pun dah nak sampai rumahhh. So aku drive je laaa.

 

But all of sudden, I notice the temperature thing dah sampai HOT okay!!! In fact it’s beyoondddd hottt. Dah macam nak tertanggal jarummm tuuu.

 

PERGHHHHHHH.

 

Tu tahan lagi. Lepas tu pulakkk tiba2 asap adalah keluar berkepul2!!!!!!

 

Mungkin perlu ganti dengan wanita mengantuk

DAAMNNNNNNNNN. Sumpah aku menggelupur okkk.

 

Sebab nya,

 

  1. Aku tak bawak henponnnnnnnnn. Ye la, hantar adik je kott buat apa nak bawak henponnn.
  2. Aku adalah tak mandi lagii dan memakai seluar tidur yang ya ampunnnnn kembang tak hengat2 punya.

 

Tak nak lah aku tetiba dikala orang nak pergi kerja ramai2 tu tetiba ada 1 awek tepi jalan pakai seluar kembang bersama kerata berasap dan menangisss sebab takde talipon.

 

T_______________________________T

 

Malu lah I!!

 

While worrying and thinking (takde la thinking apa kann bukan reti pun. Tapi fikir kalau meletup, apa nak buat) and despite the smoke that is bloooddyyy banyak dan berkepul2, I drive as fast as I can. Laju gila rempit kona baring semua. Dah laaa the opposite road banyak kereta okayyy. Mati laaa pakcik2 ni cakap ‘apahal anak Cik Harun ni bawak kereta berasaap niii’

 

By the time I reached home, I can hardly see any road anymore because asap banyak gila. Shaking, I turn off the engine tutup lampu (wahhh ingat pulak ye nak tutup lampu!?) tutup radio, tutup air cond (banyak pulakkk nak kena tutup) open the door and I actually run and scream

 

‘AYAAAHHHHHHHHHHHHH KERETA BERASAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPP’

 

Tu je lahhhh kau reti kannnnnnnnnnnn??? Sesikit carik ayah!

 

Mannnnnnnnn, I was shaking like hell ok!!! In fact as O type this, I’m still shaking.

 

Yeah I know when your car berasap you’re suppose to stop, open the boot(kan?) and pose tepi jalan sambil satu tangan dekat pinggang, satu tangan pegang boot tu but heh, hell no. I’m not gonna let the world see my seluar kembang.

 

..atau, adakah perlu pose macam ni?

So, morale of the story is, sila pakai baju cantik nak pergi mana2 pun. -_-”

 

Oh yeah,the car. Bila dah berhenti asap pun takde la kan. Masalahhhhh nya sekarang, my sister drove my (mom’s) car, ayah’s car berasap and ayah use my sister’s car to send my mom to work and now I don’t know how to go to work.

 

Bagus.

 

Eh, chup, ni kira emergency tak? Heh heh hehhh.

 

**Picture Googled

 

2 thoughts on “Berasaaappp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s