Otak Cedera

Aku adalah sakit otak.

sakit otak yang disebabkan oleh persekitaran dan juga yang dicari sendiri. Benciii. Sometime I hope I have MORE self control dan pandai control diri sendiri sikitttt. Ni dah buat lepas tu baru nak sakit otakk. Padan lah dengan muka kauu.

bencilah. and this is not PMS also sebab apa kejadahnya PMS tak habis². btw, antara perkara yg menyebabkan aku sakit otak ialah:

  • DJ radio yang kejap² nak jadik mak bedah, kejap² nak jadi pondan yang fail padahall kau orang sama. Pls la wey, is that the best method to entertain your listener?? Contohnya aku suka dengar Sinar sebab lagu dia syok dan kadang² K.E kelakor tapiii bila si Saleh Yaakob tu dahh start nak memondan, menyampahhh nyaaa. Pastu sekarang Hot FM pun sama. apahaaallll sekor2 nak memondan ni wey? Instead, bincangkan isu yg lebih menarik, boleh? Dah laaa berita pun kena dgr pasal video lucah. Haihhhhh.
  • Gaji aku tak clear lagiiiiii gaji aku suppose clear semalam okkkkkk eeeiii menyampahhhhhhhhhh. Dah dapat kang beratur pulak hutang nak bayarr. Aku pun pelik, apasal duit aku habiss je, kasut tak bertambah jugakk. tak cukup kedekut ke akuuu?
  • Isk ada la lagi 2-3 benda yang buat aku sakit otak tapii kang kalau tulis sini, kang jadi kanser pulakk.

 

Haihh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s