Pray hard, and God will grant your wish

..like what happen to me yesterday, hehe.

So, you know right I’m dying for a new bag. So yeah I’m planning to buy one next month. But Mom has greedily bought two handbags recently and both of them is just so pretty and I want them!!

Initially I do asked mom to sell it to me but those handbags were bought at Bandung jadi tiba² rasa macam hmphhh kesian la pulak mak nanti kot² dia actually suka ke beg ni kan. Soo cancel beli dengan mak. Beli sendiri je.

BUT. Being me yang memang tak boleh harap, I borrowed her handbag this week. Heeehehehe. Saja test pakai dengan niat, seminggu je! Suka gila okay sebab ia adalah tote dan walaupun terpaksa men-datin begang beg tu sana sini, tapi gembiraaa sebab chanteekk. Heehehe.

So last night I came home early and meet mom and said ‘Mak Ilah pinjam beg mak seminggu heeheheheehe (gelak anak tak boleh pakai)’

‘Beg mana? beg baru lagi 1 tu ke? Chantek tak?’

‘Chanteekkkk. Best gila pakai’

‘Amik laa. Mak bagi.’

Heeeheeheheheheheheheeh. Mak memanggg marvelloussssss. I’m like grinning and soo happy and can’t stop smilling until I heard what she said after that..

‘Nanti kalau banyak sangat beg baru mak, lambat pulak mak nak beli beg lain’

Boleh?!??

Mak sapa nih?? hehe.

So the point is, pray hard and you get what you wish. I may not get the DKNY Tote that I want, but I get another tote, FOR FREE! hehe mekaseh mak.

Inilah diaa. Heehehe

2 thoughts on “Pray hard, and God will grant your wish

  1. ha ah lah pelah handbag tu cantek!pelah rindu nya sama kau…lama tak tengok kau…hehe..dulu tiap2 hari tengok facebook kau!eeeiiii rindunya!jangan tak rindu sama aku tao!=)
    *gila keji awanis ni siap minta orang rindu dia serious tak malu haha*
    ok bye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s