Day 15 – Something I don’t leave the house without.

I just realized on a normal basis, I don’t really bring a load of stuff apart from sampah sarap di dalam beg.

So basically those are the things that I don’t leave the house without.

Wallet – yang dah kepam tu. Ya Allah lah hai anak dara sapaaa lah ni wallet kepam sangatttt. Mungkin petanda kena beli wallet baru. Heheheh. Macaamm  lah tak boleh basuh kan?!

Compact Powder murahan, lipgloss & mascara. Okay, aku pun kadang2 kompius jugak kenapa barang2 ni ada dalam beg sebab selalunya once I put-on my make up in the morning, memangg tak lah nak touch up2 lagi. And once I have to remove it during the noon, lepas tu memang make-up less lah sepanjang hari. Tapi, ohh, ini gunanya jikala berjumpa manusia2 yang berpotensi menyebabkan aku balik lambat. Kenaaa lah chantek2 chantek ke? sikit kann.

Pen. Pen adalah penting ye. Ye lah manalah tau boring2 nak buat belanjawan seharian kee.

Keys, access card dan handphone (tiada di dalam gambar). Ini untuk errr kecemasan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s