Day 14 – A TV show I’m currently addicted to

I’m not a TV junkie. Nak habis kan satu 1-hour punya rancangan pun kadang² rasa nak menangis. Hehe melampau tak? But I do have TV shows that I love and I can actually watch it over and over again. Mostly ialah rancangan untuk bimbo contohnya segala reality TV dekat star world. Nak macam mana, dah memang kurang intelligent maka rancangan yang ditonton juga kurang intelligent lahhh. Hehe.

Oh, ok. Speaking of I don’t really like watching TV, ketidaksukaan itu membawa kepada memang aku tak pernah menghafal waktu siaran apa² rancangan. Kecuali beritalah. Yang lain² mintak mahap lah nak ingat pukul berapa.

EXCEPT.

This one show. Well it’s not what I’m currently addicted to, sebab sekarang aku dah tak jumpa rancangan ni pukul berapa but still, when it is on air last time, I hardly missed it!

Ianya ialahh..

CAKE BOSS!

Selain rancangan bimbo seperti My Sweet Sixteen, I also loovee loveee anything food-related. Especially anything that have to do with sugar and confectionary. Thus it explain the addictive towards Cake Boss!

Watching how serious and detail they constructed a cake is just fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s