Day 7 – A photo of an animal I’d love to keep as a pet.

Aku memang suka suki hati kan bila nak update. Hehe. Memang lagi 30 years la baru habis 30 days challenge aku nihh.

Okay, animal! I’m not really an animal person. Aku suka animal sebab kadang² animal menenangkan lagi fikiran dari manusia but truth is, I’m scared with most of them. Yessss. Kucing pun takut, anjing apatah lagi. I mean I like them they’re cuteee aku suka je tengok gambar diorang (orang?) tapii sila jagn terkamm. I takut.

Buttt, despite that, there’re quite a number of animal jugak that aku pernah buat jadi pet. Mereka (mereka?) ialahhh Ikan, Hamster dan Kucing. Huruf besar macam nama diorang (orang?) Ikan, Hamster dan Kucing pulak. hehe.

But of all animals, yang paling aku suka ialah Ikan!!

Okay at first I’m thinking of poodle sebab comel nyee geraammm sangat but poodle is mengada dan aku jugak kadang² mengada. Karang dia nak dimanja bila masa aku jugak perlukan manjaan, macam mana? Nanti tak ckp kasih sayang pulak. Alsooo, not like I can have one kan. Hehe.

Comel nyee dua bestfriend nih. Hihihi

So back to Ikan. Yes, ikan is one of the most fun pet to keep. They’re cute and manja too. Manja in their own way. Maybe dia tak menggesel² seperti Kucing but yes Ikan adalah mengada juga. and cutee!!

Ya Allah happy nya kalau balik kerja, ada ikan² tunggu macam ni. Hihi

Not just gold fishes, I also want colorful fishes!!!!

Like thiss

Like thisss

andd like this!

 

Besnyeee. Heehehe. They’re all soo cute!!!

Nak laaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s