Day 5:What Makes Me Different From Everyone Else

Day 5 of my 30 days challenge.

Alamak. Ni kang jawab kata syok sendiri pulak.

Ok lah, random fact about me. Takde la lain sangat dari orang lain sebab kalau totally different akan membuatkan aku jadi alien, bukan orang. Each point may be same with other person out there but if we treat it as a whole package, it’ll be different. It’ll be Pelah than can caused brain damage to some people. Hehehe.

Okayyyy. So. Here it goes..

  1. I love flavorful food. Yes I love to eat but my favourite will always be food that is full of flavours. Contohnya kari. Heeheheh. I looooveeeee love kari. Lagi² nasi kandar kari campur. Lagi macam² kuah dia letak, lagi aku suka. I know some people cannot stand that but like them, I also cannot stand nasi kosong putih suci bersih berseri. Tak feel. I don’t really like soup. I prefer something creamy compared to soupy dishes. Which explain I don’t really like Japanese Food. Dann aku dah buat kajian, sapa suka Japanese Food mesti tak suka sangat Kari. And vise versa. Hehehe.
  2. Aku adalah kedekut. Like seriously kedekut.  Contohnya sepanjang hidup baru 2 kali aku beli perfume. Lepas tu menyesal sebab eeii mahal nya perfume niii. Baik pergi makan. Heehehe. I can seriously control my lust over baju, kasut, mekap dan sebagainya. I will only buy if I found reaalllyy great bargain like the other day I finally bought my jeans when they’re at 70% off. Jadi aku dapat 3 seluar for less than RM100. Heh heh heh.
  3. Aku hanya akan hilang pedoman dalam berbelanja untuk food dan berpoya² bersama yang tersayang dan apabila dipau oleh yang tersayang (ceh!). Kalau makanannnnnnn sedaappp atau karaokee, lajuuuuu je keluar duit. T__T
  4. My taste in music is old and stagnant. Hehehe. Takde perkembangan up to date ke apa de. I like slow soothing music dan kalau ada seruling dan boleh bawak terbang melayang, lagi aku suka. And if I found the artist that I like, I’ll listen to them for the rest of my life (ewah!). I don’t mind keeping the same playlist for years.
  5. I prefer texting than talking at phone. If talking required, I prefer meet up. Or else let’s texting. Don’t ask me why because I also don’t know why.
  6. I think I have a problem with my self confidence. Because I find my self talks a lot and I’m friendlier di alam maya. Be it through blog or chatting ke apa. I’m comfortable chatting online compared to talking real life with the guy that I just knew. Entah, talking face to face mcm akward lah. Which explain, all my exes (ceh all bunyik mcm ramaii. :P), I met them online. Yesss, online,people. Masalah betul lah aku ni.
  7. Aku adalah pelupa dan ia adalah kronik. Especially nak match muka and nama orang. Jadi bila ada orang datang and say Hi to me and ask ‘ingat aku lagi takkkk????’ aku dah start nervous. Damn.

 

What else??

I think the rest is preety much the same macam orang lain. Aku suka makan, tidur, baring tengok TV kadang² jalan² lepas tu 3 hari lepas dapat gaji garu kepala sambil ckp ‘eh, kenapa duit dah nak habis?’

Hehehe, sama lah kita kan???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s